Marmariste satılık daire

2014 yaz sezonu paskalya tatili nedeniyle erken başladı. Marmaris caddeleri plaj yürüyüş yolları ve çarşı yabancı turistlerin gezinti alanı oldu. Sezonun bereketli geçmesi beklentisi esnaf için ayni zamanda bir umudu niteliyor. Canlı piyasa gayrimenkul sektörünü de endirekt etkiler düşüncesi oluşuyor. Ancak; 21 yıldır sektörde hizmet verdiğimizden geçmiş günlerden çok uzak olduğumuzu söyleyebiliriz. Ekonomik kriz yıllarında pek çok yabancı aile evlerini satarak ülkelerine döndü. Piyasaya rusların gimesine rağmen ingilizlerin oluşturduğu talep trendi yakalanamadı.

İç piyasaya gelecek olursak, emekliler, emekliliğini bekleyenler, gelecekteki hayallerine yatırım yapmak isteyenler Marmarisi seçiyor. Marmariste satılık daire almak isteyen orta gelir seviyelerine kadar talep kitlesi oluştu ve sürekli var. Acelesi olmadan, uygun ekonomik fiyatlı evlere alıcıbulunuyor. Şimdi size duyurmak istediğimiz Marmariste satılık daire hakkında ön bilgi verelim.

Marmaris Armutalan da; ana cadde üzerinde, sekiz dubleks daireden oluşan yüzme havuzlu 805m2 arsa üzerine inşaa edilmiş olan 3+1 kapalı mutfak, çift wc banyo, geniş balkon, konut şirketimiz tarafından satışa çıkarıldı. Marmariste satılık daire sahibi İstanbul da emlak satın almak istediğinden satışa çıkardığı evin satış fiyatını dalgalanmaya bırakmıştır.  Aradığı özelliklerde 250.000-TL fiyat değerine sahip bulduğu evi, muhtelif nedenlerle sahibi 200.000-TL gibi fiyata bulduğunda, haftalık yeni fiyatla kendi evinde indirime giderek kendi evinin satış fiyatına indirimi yansıtmaktadır.Bu özel fiyata sahip daha detay bilgi Marmaris Gonenc Emlak Ltd.Şti resmi siyesinde verilmektedir. İlgilenenlerin günlük fiyatı sormasının yararlı olacağını belirtelim. Konut kredisi kriterlerine uygunluk nedeniyle banka kredisi kullanmak mümkündür. Benzer emlak fırsatları için Marmaris Emlak Bülteni duyurularından da yararlanabilirsiniz. Pusulanız doğru bilgi olsun.
Kemal Gonenc

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Satılık daire dubleks,3+1 piyasa rayiçlerine göre fiyatı da uygun.

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları