Marmaris kiralık daire // Gonenc Emlak

Marmariste kiralık daireler. Yeni kış sezonuna girerken, tatilcilerin çekildiği Marmaris de ev kiralama dönemi başladı. 2012 yılı son ayları, özellikle bayramdan sonra artık biz bize kaldık. Marmaris kiralık ev talebi, genellikle; daha kaliteli ve daha ucuz ev arama ihtiyacı yanısıra, lokasyon değiştirme yani, okula, işyerine yakın mesafede kiralık ev arama isteği ile oluşur. Oda sayısını arttırma veya eksiltme gibi amaçları da buna ekliyebiliriz.

Marmaris kiralık ev fiyatları
Fiyatlar artık yerleşti son üç yıldır, genellikle artış da yapılmamaktadır. Marmaris Emlak sektöründe Kirasını gününde ve düzenli ödeyen kiracılar gözdedir. Artış yapılmaz. Fiyatlarda değişiklik olmamasına karşın kiracı profili talebinde, subay ast subay, öğretmen, emekli,bankacı aranmaktadır. Benzer profile sahip kiracı adaylarına, indirim bile yapılmaktadır. Evin kullanımı ve kira bedellerinin ödenmesi ev sahipleri için kira miktarından önemlidir. 2+1 Marmariste kiralık daireler alt seviye 500-TLdir. Metraj,yaş,lokasyon,fiyat seviyelerini doğrudan etkilemektedir. 3+1 daire,dubleks,ikiz villa fiyatları ise; 750-TL alt seviyesidir. Konuma göre artış mevcutdur. Marmaris kiralık ev fiyatları yaşlı ve tadilat ihtiyacı olan evlere fiyat bu seviyenin de altına inebilmektedir.

Gonenc Emlak Ltd.
Örnek olarak,aylık 750-TL fiyatla kiralık olan ev; 3 oda, salon, ayrı mutfak, özel bahçe, teras, balkon, çift wc banyo ibaret 170m2 kullanım alanına sahip olup,şirketimiz tarafından kiraya verilmektedir. 90 532 3120116 doğrudan yer gösterme hattından bilgi almak mümkündür. Ayrıca, Selimiye Emlak sektörüne yönelik servisimiz bulunmaktadır.

Yorumlar

gonencemlak dedi ki…
Marmaris Armutalan da kiralık ev 750-TL fiyatla sunuldu. Lokasyon açısından uygun fiyat ve kalitede ev.

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları