Sosyal Medya Emlak Pazarlama

Marmaris gayrimenkul piyasasında danışmanlık faaliyeti sürdüren Gönenç Emlak Şirketi sosyal medya emlak pazarlama planı hakkındaki açıklama yaptı. Yatırımcı, etken gayrimenkul sosyal medya stratejisine haiz olmak zorunluluktur. Y kuşağı, günümüzün ev satın alanlarının çoğunluğunu oluşturuyor ve bu potansiyel kitle, sosyal medya vasıtasıyla öteki herhangi kanaldan daha çok içerik ve pazarlama kullanıyor. Onlarla ancak bulundukları yerde buluşmakla kalmaz, bununla beraber markanızın diğerlerinden değişik olmasını sağlamanız gerekir.

Ancak buna sıkıntı gibi değil fırsat kabul ederek bakabilirsiniz. Markanızı daha da inşa etmek, potansiyel müşterilerinizi çoğaltmak ve daha çok satış yapmak üzere bu platformdan faydalanılabilir. Bütün bu tarz şeyleri baskılı yayıncılığa göre oldukça daha düşük maliyetle yapabilirsiniz. Sistemlerinizi ilk başta kurmak az vakit alacaktır. Bununla beraber, iyi yağlanmış makineye haiz olduğunuzda, harika getiri için günde yalnızca birkaç dakikanızı ayırmanız gerekecek. Peki, bunu nasıl yapacaksınız? Nihai emlak pazarlama planını geliştirmenize destek olacak bu kılavuzu okumaya devam edin.

Gayrimenkul Sektörü Neden Sosyal Medya Kullanmalı?

Gayrimenkul girişimcileri, geleneksel pazarlama yöntemlerine büyük ölçüde güvenme eğilimindedir. Bu dijital çağda bile gazetelerde, postalarda ve hatta otobüs gruplarında oldukça sayıda kiralık satılık ilanı görüyoruz.

COVID-19 salgını sırasında, bazı endüstrilerde patlama yaşarken, diğerleri hayatta kalmak üzere dönmeye zorlandı. Sosyal mesafe, kişisel yatırımcıları ve ajansları kitle pazarlamasını benimseme konusunda katalize etti. Gönenç Danışmanlık Şirketi bu mevzuda çoğunun başarıya ulaşmış olduğunu. Bilimsel emek verme, emlakçıların yüzde 44'ü, direkt yönlendirmelerden sonra ikinci olan kaynak olan sosyal medya vasıtasıyla yeni müşteriler kazandıklarını belirtti. Ankete katılanların yüzde 82'si, 2021'de işlerini büyütmek toplumsal basın dünyasındaki varlıklarını iyileştirmenin en önemli odak noktası olduğunu söyledi.

Dikkat çekilmesi gereken diğer önemli not, kulaktan kulağa ve yönlendirmeye dayalı pazarlamanın değeridir. Bu iki strateji genellikle gayrimenkul profesyonelleri yeni işlerin en önemli kaynaklarıdır. Sosyal medya kullanıcıları çoğu zaman güvendikleri markaların içeriğini sever, yayınlar ve yeniden paylaşır. Bilgili yatırımcı, gayrimenkul sosyal medya dijital alanda destek ve yönlendirmeler almak üzere kullanılmayan altın madeni bulunduğunu çabucak fark edecektir.

İrtibat: 0532 312 01 16

Yorumlar

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları