Marmaris Emlak Haberleri




Emlak Haber


Muğla Marmaris emlak piyasasına 1994 tarihinden günümüze kadar emlak danışmanlık hizmeti sunan bölgenin öncü firması Gönenç Emlak Şirketi gündeme alınan konuları paylaşmaya devam ediyor.
Yıllarca yatırım yaparak bir kenara biriktirdiğiniz paranızla daire sahibi olmayı istiyorsanız, bu sizin en büyük hakkınız. Sizlerde artık kiradan kurtularak ev sahibi olmak üzere ilk adımı atmaya hazırlanın. Bu amaçla yapmanız gerekli olan işi profesyonel alanında uzman gayrimenkul danışmanlık şirketlerine giderek bütçenize uygun, istediğiniz özelliklerde Marmaris satılık daire firmalarından yardım alabilirsiniz.


Nelere Dikkat Etmeli


Ev satın alırken dikkat etmeniz gerekli olan bazı kurallar vardır. Profesyonel şekilde yapan gayrimenkul danışmanı, size en doğru konutu en iyi fiyatla almanızda, tüm hukuki işlemlerde yardımcı olmak üzere elinden geleni yapar. Gayrimenkul danışmanı, almak istediğiniz evi, yasal durumu hakkında sizin adınıza kapsamlı araştırma yaparak, eğer var ise problemleri sizin adınıza izle, değerlendirir, çözüm getirebilir.

Gayrimenkul alırken dikkat etmemiz gerekli olan hususların başında konutun ses, ısı yalıtımı olup olmadığını kontrol ediniz. Binanın inşaat malzemesi niteliğini öğrenmeye çalışınız. Marmaris veya Selimiye satılık konut, yeşil alanı otoparkı, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu gibi sosyal etkinlik kapasitesini, potansiyelini araştırın. Konutun kira gelirini diğer yerlere göre düşük veya yüksek olduğuna bakın, evin metrekaresini, oda sayısına dikkat edin. Odaların kullanışlı olup olmadığını, eşyalarınıza göre uygunluğunu kontrol edin. Eğer eviniz site içinde ise, sitede bulunan sosyal donatıların kime ait olduğunu, kimler tarafından kullanabileceğini öğrenmeniz yararlıdır.

Evin tapusunun kat irtifaklı olduğuna özen gösterin. İskanının olduğuna, elektrik, su aboneliklerinde sıkıntıların borç dahil durumuna bakınız. Satın aldığınız ev eğer aile konutu ise, eş muvafakati kesinlikle olmalıdır. Aksi takdirde ilerde açılacak tapu iptal davasında tapu devir edilse bile tapu iptal ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Benzer hususlar genelde karşınıza çıkan sorunlardır. Marmaris satılık daire alacaksanız firmaların sizlere sunmakta olduğu hizmetler sayesinde bilgilendirmeleri alarak yatırım yaparken bilinçli olarak paranızı değerlendirirsiniz.

Hayaller Ertelenmez

Marmaris gayrimenkul fiyatları araştırması yaparak, uzman personellerimiz tarafından size sunulmakta olan daireler içinden istediğiniz özellikte daireyi alarak hayatınızı kiradan kurtulmuş, kendi evinizde devam ettirirsiniz. Linke tıklama sonrası güncel fiyatları, ilanları izlemeniz mümkündür. Yalnız ev alırken değil bizlerin sizlere sunmakta olduğu hizmetler ev aldıktan sonrada devam eder. Müşteri memnuniyeti daima en ilk planda gelir.

Yorumlar

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları