Uygun Fiyatla Ev Sahibi Olmak



DOĞRU ZAMANDA EV ALMANIN YOLU

Gönenç Emlak Şirketi ev sahibi olmak isteyenler için doğru zaman seçimi hakkında yazılan makaleyi paylaşıyor. Doğru zamanda ev sahibi olmak için birçok insan çaba harcar. Bunun dışında herkes ev sahibi  olabilmenin hayalini kurar.  Konut  sahibi olma hayalinin gerçeğe dönüştüğü  ve  dönüşeceği zamanlar olmaktadır. İşte bu zamanlarda dikkat edilmesi gereken konular  detaylar bulunmaktadır. Bu detaylar ve konulara dikkat edilir ise karlı bir kazanç sağlanmış olunur. Bu detaylardan bir tanesi ev sahibi olmak için doğru zamanı kollamaktır. 

Muğla Marmaris Emlak piyasasında konut alımında devresel hareketlerin sektörde gözlenerek izlendiğinde benzer özellikler görüldü. Doğru zamandan kasıt ise ev satış fiyatlarının daha uygun olduğu mevsim ve dönemlerdir. Mevsimlerde konut fiyatlarına bakıldığı zaman yaz ve bahar aylarında konutların daha yüksek olduğu kış aylarında ise konut fiyatlarının daha uygun olduğu gözlenmektedir. Bunun en önemli nedeni ise konut alımlarının yaz ve bahar aylarında daha fazla yapılmasından kaynaklanmaktadır. Bu aylarda talepler daha çok olduğu için fiyatlarda değişiklik gözlenmektedir.

KONUT ALINIR İKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Uygun fiyata doğru zamanda konut almak için biraz sabırlı ve araştırmacı olmak gerekmektedir. Konut alınacağı zaman nakit para yok ise bankadan kredi kullanımı ile konut alınabilmektedir. Bu durumda bütün bankaların faiz oranları araştırılmalıdır ve faiz oranlarının düşük olduğu dönemler seçilmektedir. Bunun yanı sıra ödeme durumuna göre vade süresinin kısa olması da önemli bir husustur. Vade süresi uzadıkça vade farkı da artacaktır. Fazla ödenen vade farkı ile ev fiyatı daha yüksek hale gelir. Bunların yanı sıra evler araştırılmalı ve ev alınacak olan mevsime dikkat edilmelidir.

UYGUN FİYATA KONUT ALIMI

Uygun fiyata konut almak birazda kişilerin dikkat etmesi gereken husustur. Bazı konuları göz önünde bulundurarak hesaplı hareket edilmelidir. Konut projeleri yapılmaktadır. Yapılan bu konut projelerini takip ederek o projelerden konut alımı yapılabilir. 

Bu projeler ile daha uygun fiyatlara ev alabilirsiniz. İnşaat halinde olan evler daha uygun fiyata satılır iken bitmiş olan binaların fiyatları daha yüksek olmaktadır. Özellikle sıfır ev sahibi olmak isteyenler için konut projeleri kaçırılmayacak fırsatlar ve imkanlar tanımaktadır. Bazı projelerde banka kredisiz taksit imkanları bulunmaktadır. Bankadan kredi almak istemeyenlerin ev sahibi olabilme imkanı olmaktadır.

Yararlı siteler:  Marmaris Haber   -  Selimiye Emlak



Yorumlar

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları