Tadilat Kredisi


Nasıl Faydalanabilirsiniz?
Gönenç Emlak Şirketi ikinci el evini satmak isteyenlere önce tadilat kredisi ile ev yenilendikten sonra satmayı öneriyor.
Muğla Marmaris emlak pazarı kapsamında İster yeni bir ev veya mülk satın alın, isterseniz satış yapacak olun veya mevcut bulunan taşınmazınız ile alakalı masraflar için nakit paraya ihtiyacınız olması halinde bankalar tadilat kredisi adı altında kredi imkanlarını sunmaktadırlar.
Tadilat kredisini kapsayan unsurlar şu şekildedir;
·       Taşınmaza yapılacak olan tadilat amaçlı doğan ihtiyaçlar için,
·       Dekorasyon veya yapacağınız değişiklikler için,
·       Bahçe veya meskenin çevre düzenlemesi için,
Bankalar tarafından kullandırılmaktadır. Belli başlıklar altında verilen kredilerin ortak noktaları Tadilat kredisi olarak adlandırılmasıdır.

Tadilat Kredisi Veren Bankalar Hangileridir?

Tadilat Kredisi veren bankalar genellikle ilk şart olarak teminat ve yaş hususunda dikkat ediyorlar. Sonraki aşamada ev veya bahçede yapmayı istediğiniz ya da tadilat edilecek alanın masraf tutarı, mimarlar ile görüşülerek belirlenmektedir. Sonrasında ise belirlenen tutar anlaşmalı bankalar tarafından ödenmektedir.
Bu kredi türleri farklı ifadeler ile adlandırılabilir. Her bankanın ifadesi farklıdır.
·       Konut Tadilat Kredisi
·       Konut Yenileme Kredisi
·       Konut Geliştirme Kredisi
Şeklinde isimlendirilen bu kredi türünün ödemesi konutun değeri üzerinden belirlenmektedir. Bu krediden yararlanılabilmesi için kişinin 18 yaş ve üstü olması, risk aşamasında olmaması, yapılacak olan istihbaratında bir olumsuzluk yaşamamış olması ve gelirin belgelenmesi gerekmektedir. Bu şartlara uyan ve sahip olanlar krediden yararlanabilmektedirler.

Tadilat Kredisi Veren Bankalar

Bu kapsamda konut tadilat kredisi veren bankaların başında ise; Akbank, Türkiye Finans Bank ve Ziraat bankası gelmektedir.

Tadilat kredisini oturduğunuz site, bina ve apartmanlarda da kullanabilirsiniz. Özellikle dönem dönem yapılan yenilikler ve genel tamirat ve bakım aşamalarında gerekli olacak olan meblağ banka tarafından kredi işlemi ile tüketiciye verilmektedir.

Elbette her bankanın uyguladığı faiz oran ve vade süreleri farklılık gösterebilir. Sizin yapmanız gereken ise öncelikle giderde kullanılacak olan tutarı belirlemektir. Sonrasında ise bu tadilat kredisi veren bankaları araştırarak faiz oranları ile hesaplamanız ve ödeme durumunuzu görerek adım atabilirsiniz.


En iyi tarafı ise bankaların genelinde bu kredinin uygun şartlarda verilebilmesidir. Ayrıca yine ödeme tutarları ve vadelerde kolaylık sağlandığı için genellikle kolay kullanılabilen bir kredi türüdür.

Danışmak Kazandırır


Gönenç Emlak Ltd.Şti. 0252 4133089 - 4133090

Yorumlar

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları