Marmaris satılık villa // Gonenc Emlak

Marmariste müstakil ev talepleri günden güne yoğunlaşmaktadır. Büyü kentlerden gelerek beldemize yerleşen aileler özellikle bahçeli evlerde yaşamak istemektedir. Satılık villa veya ikiz villa fiyatları yeni evlerde 650-750 000 TL fiyatlardan başlayıp metraj kalite ve lokasyona göre 2 000 000 euro seviyelerine kadar yükselmektedir.Orta sınıf ve üzeri düzeyde sosyal konuma sahip ailelerin alabilecekleri bu tip gayrimenkuller genellikle yeni yapılmış müstakil evlerdir. İkiz villa niteliğinde ki evler ise 300-500 000 TL fiyatlardan başlamaktadır.

Villa satın almak isteyen ailelere inşaata uygun satilik villa arsası öneriyoruz. İmar yönetmeliğinin kuralları çerçevesinde inşa edilecek evin yaşayacak kişinin isteğine göre yapılması büyük avantajdır. Örneğin, salonda zemin, parke, mermer, fayans, rabıta, hangi malzeme kullanılacak? Banyoda kullanılacak fayans, renk ve deseni nasıl olacak? Yaşam alanları nasıl düzenlenecek? Bu gibi soruların yanıtlarını ev sahibinin belirlemesi önemlidir.

Marmaris’in coğrafi, fiziki durumu nedeniyle deniz manzaralı satılık villa taleplerini karşılamamız oldukça güç. Ancak yine de Armutalan ve Beldibi sırtlarında satılık villalar portföyümüzde yer almaktadır. En çok villa İçmeler’de, Armutalan ve Beldibi’nde bulunmaktadır. Ayrıca araçla 20 dakika  mesafede Turunç’da villa sunumu açısından zengindir.

Marmaris çevresinde bulunan köyler içinde en çok dikkat çeken, yatçıların, tatilcilerin, İstanbullular’ın akın ettiği Selimiye köyüdür. SelimiyeEmlak Sektörü’nde yasal villa inşaatına uygun arsaların fiyatları 220-250 000 TL fiyatla alıcı bulmaktadır. Ruhsatı bulunan müstakil evlerin fiyatları 350-450 000 TL aralığındadır.Diğer köylerde bu fiyat daha düşüktür. Örneğin, Hisarönü Köyü, Değirmenyanı mevkiinde 80-150 000 TL civarında villa inşaatına uygun  resmi tapulu parsel satın almak mümkündür.1994 yılından beri profesyonel emlak danışmanlık hizmeti veren şirketimiz muhtelif fiyat ve seçenekler resmi sitesi gonencemlak.com.tr tarafından sunulmaktadır.

Yorumlar

gonencemlak dedi ki…
Marmaris emlak sektörü yaz aylarında inşaat yasağı bulunduğundan Ağustos aylarında yoğun satışları yaşamaktadır.

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları