Marmaris satılık villa

Marmariste satilik villa fiyatları yükseliyor mu? Evet. Marmaris satılık villa için ciddi fiyat artışları yaşanmasa da yıldan yıla fiyatların tırmanışından söz edebiliriz.Büyük kentlerden Türkiye güney sahillerine öncelikle satilik konut villa amacıyla yöneliş var. Bunu herkes görebiliyor. Orta gelir seviyesine kadar olan talepler daha çok apartman dairesi olurken, orta ve üst düzey talepler villalara yöneliyor. 

Yaklaşık 500m2 arsa üzerine inşaa edilmiş olan müstakil ev maliyeti, inşaat 200-250.000-TL arsa ise 300-350.000-TL civarında olabileceğinden 500-600.000-TL aralığındadır. Bu nedenle, yeni deprem yönetmeliği kurallarına uygun inşaa edilmiş, yüzme havuzlu, özel oraç parkına sahip villa satış fiyatları 650-750.000-TL gibi satılmaktadır. Alıcı da bulmaktadır. Özellikle Bağlıiçi mevkii Marmaris satılık villa bölgesidir. 

Her aile inşaat ile uğraşamayacağı için hazır konut satın almaktadır. Nitekim; satın almak üzere müracat eden müşterilerimizde ön görüşmede bu hususu dile getiriyoruz. Ayni fiyata bile maledilse, neticede proje çizimi aşamasından başlıyarak, teknik ve yasal kurallar çerçevesinde tamamen kendi isteğinize göre karar verebilme avantajı mevcutdur. Islak zemin için, karo, mermer, parke, renk seçimi gibi. Kullanım alanlarının düzenlenmesi vb söz hakkı olması çok önemlidir. Emlak danışmanı olarak 750.000-TL villa satmak yerine 300.000-TL imarlı arsa satışı önermek menfaatimize uygun olmasa da "aklın yolu bir" düşüncesindeyiz. Bu bölge dışında Marmaris satılık villa için Armutalan ve İçmeler dikkat çekmektedir. Satilik Villa fiyatlarında lokasyon,metraj,kalite,yaş parametreleri belirleyicidir. Marmarisde satılık arsa fiyatları günün rayiçlerine göre hala prim yapma özelliğine sahipdir. 

Kemal Gonenc 
gonencemlak.com.tr

Yorumlar

gonencemlak dedi ki…
Satılık villa ilanları için detay bilgi; http://www.gonencemlak.com.tr/listproperty_tr.php?no=4

linkeiden izlenebilir.

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları