Selimiye Emlak Satılık Arsalar ve Fiyatları?

Selimiye'de Satılık Arsalar
Marmaris Selimiye Köyü'nde deniz manzaralı, sahile 150 metre mesafede ve yasal olarak villa inşaa edebilecek yaklaşık 650 m2 arsa satın almak ister misiniz?
Öncelikle böyle bir hayaliniz ve onu gerçekleştirecek paranız var ise neden olmasın. Doğanın içinde ve kent yaşamının devingenliğinden uzak bir yaşam düşlüyorsanız, Selimiye Köyü sizin için ideal. Peki para ve istek yeterli mi? Gerekli bilgiye sahip değilseniz hayallerinizi kabusa dönüştürmek sandığınızdan da kolay. Siz kuzey ne tarafta diye sorarsanız, elinize pusula veriyoruz. Şaşmaz bir biçimde doğruya ulaşmanız için.
Arsa seçiminde temel koşullar nelerdir?
Eğer yasal villa inşaatı yapmak istiyorsanız. Birincisi ;arsa kadastro yoluna cepheli olacak. İkinci olarak, yola olan sınır KYAlanı içinde 15 m. KGAlanı içinde 25 metre veya üzerinde olacak. Üçüncüsü ise, 400 m2'den az olmaması tercih edilecek. İşte bunların dışında; Kıyı kenar şeridine 100 metreden,tercihan 150 metreden fazla olması,sit alanında bulunmaması ve çekme mesafelerinden de kurtarması gerekiyor. Çünkü; bu kriterler dışında olanlar arsa statüsünde değil.Onlar tarla. Fiyat farklılıkları da buradan doğuyor.
Selimiye Satılık Arsa Fiyatları?
Yukarıda belirttiğimiz özelliklerde bir parsel arsa fiyatı 90.000-YTL ile 125.000-YTL aralığındadır. Oysa 570 m2 ve deniz manzaralı, hem de kadastro yoluna cepheli 40-45.000-YTL tarla almak da mümkün. İmarın gelmesini beklemek için yatırım da kazançlıdır. [Selimiye arsa fiyatları...]

Yorumlar

gonencemlak dedi ki…
2008 yılının fiyatlarını 2012 yılı fiyatları ile kıyaslayınca herşey net görünüyor. Gayrimenkul sektöründe Selimiye de arsalar prim yapıyor.
Unknown dedi ki…
Datça Bozburun revizyon planı 30 nisan 2014 günü askıdan indirildi. İmar çalışmalarındaki gelişmeler beklenti yarattı. Fiyat etiket değeri dalgalanması yaşanıyor.

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları