Marmaris ev kiralama



Marmariste Ev Kiralamak İçin Gerekli Bilgiler

Marmaris ve bölgesinde ev kiralamak artık biraz kriterlere dayalı şekilde gerçekleşmeye başlamıştır. Bunun sebebi ise, turizm ağırlıklı olan bölgeye dışarıdan gelen misafirlerin sezonluk olarak konaklamasıdır. Yeni hayata geçen uygulama ile artık kiraya verilen ev için gayrimenkul sahibi ile kiracı arasında yapılan anlaşmada kimlik bildirimi yapılmaktadır.

Ev kiralayan kiracı, ev sahibi ile aralarında imzaladıkları kontrata T.C kimlik numarasını ibraz etmek zorundadır, ev sahibi aldığı bilgiler doğrultusunda kontratta kimlerin o evde kalacağını yetkililere bildirmek zorundadır. Bu işlem sonrası kiraya verme, kiraya tutma koşulları yerine getirilmiş olmaktadır. 

Bu uygulama daha çok günlük, haftalık gibi daha kısa zamanlı kiralamalar için gerekli olmaktadır. Öte yandan otel ve pansiyonlarda marmariste oda kiralama da zaten kimlik kaydı yapıldığı için kişiler arası kontrata gerek kalmamaktadır.Ev kiralayan, gayrimenkul sahipleri kiraya verdikleri evi bildirim yapmadığı zaman devlet birimleri ile aralarında sorun çıkacağı için kira bildirimi yapmak zorundadır. Kiraya verdiği yer için ayrıca vergi bildirimi yapması gereklidir, kazanç beyan etmelidir, aksi halde Vergi Kanunlarına karşı gelmiş olacak haksız kazanca girmiş olacaktır.

Marmariste Sezonluk Ev Kiralama
Özellikle yaz aylarında turizm sezonu dönemlerinde marmariste ev kiralamak oldukça zorlaşmaktadır eğer bizim gibi emlak danışmanları ile irtibat halinde değilseniz daha da zordur. Neden bir emlak danışmanı ile irtibata geçmelisiniz? 

Emlak danışmanı sizin kalacağınız süre için uygun yer bulmaya çalışır, bütçenize göre ev temin eder, elinde mevcut kiralık evler var ise hemen en uygun ekonomik şekilde konaklamanızı sağlar. Emlak danışmanları kiraya vereceği ev için yangına, hırsızlığa karşı sigorta yaparak hem sizi hem ev sahibini garantiye almış olur. 

Kiraya verilen evler genelde içinde tüm eşyası bulunan evlerdir, beyaz eşya ve mobilya, evde hazır olmaktadır, sizlerde kaldığınız süre bu demirbaşları korumak zorundasınız, aksi halde  ödediğiniz depozitin kesilmesine yol açacaktır.

Marmaris Ev Kiralama

Marmaris bölgesinde 22 yılı aşkın süredir gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Sizlerde marmariste sezonluk Marmaris ev kiralama düşünüyorsanız, uzun yılların tecrübesi ile size yardımcı olabiliriz. Tüm konaklama ihtiyacınız için Bize Ulaşın sayfamızdan bizimle kontak kurabilirsiniz.

Yorumlar

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları