Marmaris Satilik Daire

2014 yaz sezonu başlıyor. Sokaklarda turistler görülmeye başladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi yabancılara mülk satışının ciddi talep oluşturması beklenmiyor. Daha çok iç piyasaya yönelik talep değerlendiriliyor. Bu yönde gelişmeleri izlediğimizde, sahiller yakın evlere ilginin daima devam ettiğini görebiliyoruz. Sahilden uzaklaştıkça diferansiyel olarak farklılıklar çıkmaya başlıyor.

Marmaris satilik daire konusunda ilginçtir eski evlerin değeri son iki-üç yıldan beri yükselmeye başladı. Bu gelişme doğrudan renovasyon sürecinin gelişme yönüne uygun oranda oluşuyor. Örneğin 20 yaşında satılık daire fiyatı insanı ilk bakışta şaşırtabiliyor. Ancak, bulunduğu önemli lokasyon, çok ciddi değer potansiyeli kazandırıyor. Bakış açısı değişebiliyor. Sadece giriş kat dairenin dükkana döndürülmesi 700-900.000-USD değere ulaşıyor. Pek çok yatırımcı bu tip özellikle daire sayısı az, üç katı geçmeyen binalardan daire toplamaya başladı. İmar planında ticari alan kapsamında kalan eski binalar güçlü kar hacmi oluşturacak gayrimenkul tipleri olarak göze çarpmaktadır.


Şirketimiz resmi sitesinde 691 nolu Marmaris satilik daire ilanı yeni yayınlandı. Hemen duyuralım. 20 yaşına girmiş, ana caddeye cepheli, dubleks daire satışa çıkarıldı. Üç katlı, doğru tanımı ile giriş ve üzeri iki katdan oluşan binada üçüncü katda yer alan 4+1 daire portföyümüzden sunuluyor. Girişte antre, salon,kapalı mutfak, yatak odası, banyo wc , balkon bulunmaktadır. Üst kat ise üç adet yatak odası, teras balkondan ibaretdir. Randevu alınarak Gonenc Emlak sirket yetkilisi tarafından Marmaris satilik daire gösterilir. Beğenen taliplerin ev sahibi ile karşılıklı görüşmesi temin edilir. T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın 2003 tarihli tebliğine uygun olarak yer gösterme işlemi tutanak tanzim edilerek emlak gösterilir,bilgi verilir. Yasa gereği yer gösterme ücreti ödenmez. Evin kat mülkiyeti bulunduğundan konut kredisi kullanımına uygundur. Sorularınız istekleriniz için bize ulaşınız. Farklı seçenekler için yüzlerce emlak ilanının yer aldığı gonencemlak.com.tr sitemizi izleyebilirsiniz. Benzer konular için  Marmaris Satilik Daire sitemizi takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Emlak sektöründe gayrimenkul değerlendirmede en önemli unsur lokasyon. Dairenin mevkii,konumu iyi. Plaja yakın olması avantaj. Fiyat? Bize göre bu yöndeki iyileşme satışı hızlandırır. Ama keyfiyet doğal olarak emlak sahibine ait. Sunum güzel. Youtube de ayrıca video clip de sunulmuş. Başarılar dileriz.

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları