Marmaris Satılık Daire

Marmaris Gonenc Emlak şirketi emlak sektörüne fırsat olarak görülen satılık dubleks daireyi sunuyor. Yüzlerce satılık emlak ilanları içinden avantajlı olan emlakları sizler için seçiyoruz. Bu seçimi yaparken kriterlerimizde fiyatın uygunluğu, satışa çıkarılan emlakın sahip olduğu avantajlar önem taşımaktadır.
İşte sunulan fırsat.
Armutalan da yüzme havuzlu site içinde, dubleks daire satılıyor. Üç tarafı açık olduğu için, güneş gören aydınlık ev aileler için uygun görülmektedir. Bahçe kullanımı açısından önemlidir. Girişte antre, wc, geniş salon, ayrı mutfak bulunmaktadır. Salondan çıkışı olan geniş balkon vardır. Evin bu katının yüksek zemin olduğunu belirtelim.
Ahşap merdiven ile çıkılan ikinci kat; iki yatak odası ve her iki odadan çıkışı olan iki balkon ile banyo wc yer almaktadır. Üst kata devam eden merdiven terasa ulaşır. Evin en önemli özelliği, çatı yapılmasına ve iki yatak odası daha ilave edilmesine olanak verilmesidir. Yasal olarak bir kat ilave edilebilmektedir. Kaldı ki; bu talep gelecekte değerlendirilmek üzere bırakılabilir. BBQ, güneşlenme alanı vb. amaçlar için kullanım mümkündür.
Sitede yönetim tesis edildiğinden, bahçe tanzimi, sulama sistemi, bakım, güvenlik gibi giderler müşterek olarak paylaşılmakta, site yönetimi banka hesabına aylık 2014 için, 25-TL ödenerek, karşılığında hizmet alınmaktadır. Her iki caddeye yakınlığı ile dolmuş güzergahında olduğundan yaz kış onbeş dakikada bir olmak üzere ring yapıldığından ulaşımı kolaydır. Randevu alınarak şirketimizden 0252 4133089 ve 0532 3120116 yetkili tarafından satilik ev gösterilir. Güvenli alışveriş gereği alıcı satıcı karşılıklı görüştürülür. Evin lokasyonu ve potansiyeli açısından önerilen satılık daire satış fiyatı da görüşmeye açıkdır. Pusulanız doğru bilgi olsun.
 
Kemal Gonenc
 
 
 
 

Yorumlar

gonencemlak dedi ki…
Satılık dubleks dire konut kredisi kriterlerine uygundur. Şahıs tapulu emlak, kütük kaydı temizdir.
Unknown dedi ki…
Özellikle çatı katı çıkılmasına izin verilmesi avantaj. Yasal olarak izin veriliyor. 4+1 olabiliyor.
Marmaris Emlak dedi ki…
Çatı ile iki oda daha ilave edilince dört yatak olacak. Avantajlı görünüyor. Değerlendirilmesi önerilir.

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları